lauantai 11. tammikuuta 2014

11.1.2014 Kuvailemassa

Pitkästä,pitkästä aikaa olimme Hennan kanssa kuvailemassa.Karhuvuoren metsikköön on laitettu uusi lintujen ruokintapaikka,joten sinne oli mentävä tutustumiskäynnille.Ensin lähdettiin oikeasta kohtaa,mutta käännyttiin väärälle polulle,ja kierrettiin aika pitkä turha lenkki.Takaisin autolle päästyämme ei sisu antanut kuitenkaan periksi,vaan lähdimme uudestaan etsimään sitä oikeaa reittiä ruokinnalle.Pari ensimmäistä vastaantulijaa ei tiennyt ruokintapaikasta mitään,mutta sitten tuli onneksi kaksi koiran ulkoiluttajaa,joilla oli tietoa asiasta,ja jotka olivat menossa samaan suuntaan.Sieltähän se ruokintapaikka sitten löytyikin.Paikka on uusi,joten kovin runsasta lintu-vilskettä ei vielä ollut.Talitinttejä,sinitiaisia,hömötiaisia ja töyhtötiaisia kyllä näkyi.Paikalla sattui olemaan myös ruokintapaikan perustaja,joka on siellä myös pyitä nähnyt ja närhiä,ja ketunkin.Teerikin on kuulemma paikalla näyttäytynyt.Oma kuvasaldo jäi tänään tosi köyhäksi,kun valoa ei oikein ollut tarjolla,eikä laukaisusormikaan ollut tarpeeksi nopea tämän päivän tilanteisiin :o)!
 
Puro solisi vielä iloisesti,vaikka tammikuu jo onkin
 
Ainoa lintu-kuva,joka edes jotenkuten onnistui tänään.Hömötiainen.

Näin hienosta mökistä löytyy linnuille purtavaa...
 
Uudestaan pitää paikalle mennä,kunhan tulee vähän talvisemmat kelit,ja linnut löytävät tämän uuden ruokapaikan.Oli kyllä tosi hienoa olla pitkästä aikaa tämän harrastuksen parissa,varsinkin mieluisan kuvauskaverin kanssa!Jättikiitokset Hennalle,kun lähdit mukaan!!

1 kommentti:

  1. Kiitoksia itsellesi. :) Kivaa kun olit päivittänyt blogiasikin. Pitääkii ryhtyä ihan seuraajaksi jos vaikka innostuisit kirjoittamaan enemmän. Mennäähän uudestaakin kuvailemaan. Kivaa oli vaikka eksyttiinkin.. :D heh

    VastaaPoista