perjantai 12. heinäkuuta 2013

12.7.2013 Geokätköilyä

Aamupäivällä hyppäsin pyörän selkään ja lähdin poljeskelemaan kohti Siikakoskea.Sillä suunnalla minulla oli vielä monta loggaamatonta geokätköä.Kaikki löytyi ihan suht mukavasti.Yksi teetti töitä vähän enemmän,mutta kun atribuutteja vähän tarkisti,niin sitten alkoi taas sujumaan :o)! Toinen sillä suunnalla oleva kätkö oli maastollisesti hankalasti lähestyttävissä,syystä että lähdin kätköilemään sandaalit jalassa,mikä oli erittäin suuri virhe!

Tällaiseen maastoon ei siis sovi sandaalit eikä kaprihousut eikä hihaton pusero..Kätkölle joutui rämpimään n.50 m tässä rytelikössä.Ryteliköt on kyllä minulle tuttuja suunnistusharrastuksen puolelta,mutta niissä hommissa minulla on yllä kunnon vermeet :o)!
 
Ryteiköstä selvittyäni piipahdin jokirantaan ihailemaan koskimaisemia.Sitruunaperhosia lenteli rantakasveissa.
 
 
 

 
Tämmöinen parivaljakko huilaili kielon lehdellä.
 
Kimalainen ja lukki 
 
 
Tällä paikalla olen kätköillyt talvisaikaan.Käväisin nyt katsomassa miltä paikka näyttää kesällä.Ja kaunista oli!
 
Ruhavuolle
 
Seitsemän kätköä aiotuista kahdeksasta löytyi.Vain Äijönvuoren kätkö jäi löytymättä,sillä se ei antautunut ihan nopsasti,ja sitten loppui puhelimesta akku :o(! Toisaalta oli hyvä,että akku loppui,sillä reissu oli kestänyt jo liki kuusi tuntia,ja hiukan jo uuvutti.Pitää käydä Äijöllä uudestaan ladatuilla akuilla :o))!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti