sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

14.7.2013 Sunnuntaikätköilyä...

Tämä viikonvaihde on ollut kätköilymielessä antoisa.Viikonlopun saldo on 19 löytöä :o)!Tänään  innostuin taas lähtemään pyörällä liikkeelle,ja kilometrejä kertyikin n. 25. Mm.Rookinvuorella tuli käytyä etsimässä yksi kätkö.Tanssilavasta ei taida olla enää jäljellä mitään.Ainakaan minä en löytänyt kuin portaat,joita myöten ilmeisesti on tanssipaikalle kiivetty.Portaiden jälkeen jatkui kapea kuusikuja ylemmäs.Sieltä löytyi myös jäänteitä toisista portaista.Itse jouduin kiipeämään kätkölle melko kookkaita luonnonkiviportaita.
 
Luultavasti näitä portaita pitkin on kiivetty lavatansseihin.Ainakin nämä veivät vuorelle.
 
Tavastilantien vierestä lähti portaat ylöspäin.
 
Näkymä Rookinvuorelta
 
Melko korkea paikka ja upeat maisemat!
 
Rookinvuorelta matka jatkui Tavastilan vesitornille,ja sieltä sitten kätkölle nimeltä Kärmeskallio.Se kätkö jäi etsimättä,sillä kivikossa jonne kompassi ohjasi,majailikin sihisevä kätkönvartija.Eipä tehnyt mieli työntää käsiään kivenkoloihin.Tämän paikan tutkiminen jää odottamaan yöpakkasia.
 
Kyy pysyi sinnikkäästi paikallaan,joten luovutin!
 
Kyyn lisäksi minulla oli muutakin seuraa polun toisella puolella.Oksia rusahteli poikki ja lehdet kahisivat läheisessä tiheikössä.Taisi olla hirvi :o)!
 
Monta muutakin kätköä tuli käytyä,mutta kameraa ei aina viitsinyt repusta ottaa.Kätköillessä näkee kyllä paljon mielenkiintoisia ja jännittäviä paikkoja :o)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti